Lifestyle & wellness travels

Epic Wellness Weekend– hållbar viktminskning med träning, bra mat och mindset. Sol, bad & shopping på Mallorca

# Har du inte kommit igång med träningen än? Eller är du en ” periodare”?

# Har du svårt att få till bra och hållbara matvanor?

# Är du trött och orkeslös?

# Äter du lite för mycket socker?

# Sover du dåligt och lite för lite?

Epic Healthcamp är ett viktminsknings och ”komma i form koncept” på Mallorca. Vi kartlägger ditt liv och din livssituation och ger dig de verktyg just du behöver för att gå ned i vikt och håla vikten- resten av livet.

Åk med oss på en ”small group” wellnessresa till Mallorca och lär dig mer om träning, kost, kropp & knopp. Vårt unika koncept vänder sig till dig som vill åka på en träningsresa men inte känner dig bekväm eller har lust med att resa med de stora arrangörerna. Våra resor tar max 16 deltagare. Du kan åka själv eller ihop med några vänninor. På vår resa kommer du få nya vänner, mer kunskap och massor med inspiration till att leva ett hälsosammare liv.

Epic Healthcamp är ett unikt koncept där du får verktyg och konkreta tips på hur du ska få en hållbar, hälsosam livsstil utan quick fixes och trista dieter. Du lär dig hur du ska äta och träna för att må som bäst efter dina förutsättningar. Kosten du kommer att äta är ren & näringsrik mat. Vi använder oss inte av soppor, pulver eller svältmetoder. Här kommer du hitta ett sätta att äta som håller dig mätt och nöjd, samt hitta ett sätt att träna som passar dig. Träning skall vara kul och vi hjälper dig att hitta det du gillar. Vi jobbar såklart med motivation och mindset, för hjärnan måste också vara med.

Epic Wellness har ett helhetstänk när det gäller hälsa där vi jobbar med både kost & träning, men även sömnvanor och stress. Vi vet vikten av att äta bra mat & träna regelbundet, och att känna träningsglädje och få synliga resultat. Du kommer att jobba med din målsättning, motivation och att hitta ditt varför.
Vi som jobbar på träningsresan är jag, Elisabet och Susanne. Vi är båda entusiastiska och energispridande gruppträningsinstruktörer med många års erfarenhet av träning och hälsa. Vi brinner verkligen för att hjälpa kvinnor till en bättre hälsa. När det gäller viktedgång och hållbara vanor så vet vi vikten av att alla bitar måste vara med; tränings, mat och hjärna.
Jag, Elisabet arbetar som Kost & hälsocoach, kostrådgivare samt instruktör på Mallorca på egna företaget Epic Wellness. läs mer om mig här  Jag har hjälp många kvinnor med viktnedgång och träning. Men min entusiasm, stora passion för hälsa och erfarenhet av träning och bra mat så vet jag att jag kan hjälpa dig också.
Susanne har många års erfarenhet av träning och hälsa. Hennes bakgrund är inom fetma hos barn och ungdomar och hon vet verkligen vikten av en bra kost och att röra på sig regelbundet.

 

Annonser